Vegana zdrava hrana

Prijavite se na naš newsletter i primajte besplatne recepte i savete za zdravu vegansku ishranu.
Vegana logo

ul. Rade Končara 37

25000 Sombor, Srbija

061/146-2155

24/7 Korisnička podrška

Pon - Pet: 08 - 18h

Online shop stalno otvoren

Vegana.rs – proizvodnja i prodaja: veganski proizvodi, zdrava hrana i gotova jela za poneti! Zdravo,posno i…ukusno!

U subotu, 16. decembra 2023. godine, od 10 do 22h, Vegetarijana nastupa u BIG tržnom centru Novi Sad na manifestaciji Kultura ukusa

Manifestacija Kultura ukusa u BIG tržnom centru Novi Sad
Manifestacija Kultura ukusa u BIG tržnom centru Novi Sad

Uvod

U subotu, 16. decembra 2023. godine, od 10 do 22h, Vegetarijana nastupa u BIG tržnom centru Novi Sad na manifestaciji Kultura ukusa

Otkrijte veganski užitak! Pridružite nam se u subotu 16. decembra 2023. u BIG tržnom centru Novi Sad na gastronomskom putovanju Vegetarijane. Prepustite se njihovoj izvrsnoj veganskoj ponudi: Biljni suncokretov sir, Vega Kulen, Somborska posna kobasica, Veganska slanina i Vege čvarci.

Prigrlite revoluciju ukusa dok Vegetarijana otkriva svoje vegansko kulinarsko blago u subotu, 16. decembra 2023. u BIG tržnom centru Novi Sad.

Otkrivanje Veganskog Užitka

U srcu BIG tržnog centra u Novom Sadu, stvara se magija koja će očarati sva čula ljubitelja hrane. Zakoračite u raj ukusa, gde će Vas Vegetarijana voditi kroz nezaboravno vegansko putovanje koje ne poznaje granice, već samo ljubav prema zdravoj hrani.

Ovde, svaki zalogaj je kao melodija koja igra na jeziku, svaka aroma nosi priču o pažljivo odabranim sastojcima, a svaka boja na tanjiru govori o bogatstvu biljnog sveta. Vegansko iskustvo postaje avantura za sva čula, putovanje koje seže izvan obične kulinarske stvarnosti.

Vegetariana će vas prošetati kroz svet veganske kuhinje s toplinom u srcu i entuzijazmom u očima. Njen glas ne samo da opisuje jelovnik, već oživljava svaki sastojak, deleći sa vama priče o eksplozijama ukusa i ljubavi prema biljnom blagu.

Ovde nije reč samo o hrani; ovo je iskustvo koje se rađa iz strasti prema očuvanju života i ljubavi prema biljnom carstvu prirode. Prepustite se tom veganskom svetu gde hrana nije samo gorivo, već umetnost, gde svaki obrok ima svoju priču i svaka kašika donosi radost.

BIG tržni centar postaje pozornica za ovu nezaboravnu izložbu ukusa, a Vegana, s ljubavlju prema svakom zalogaju, pretvara običan dan u čaroliju ukusa. Dođite i doživite vegansko iskustvo koje će dodirnuti vaše srce i probuditi sva vaša čula.

U subotu, 16. decembra 2023. – Počinje predstava kulinarskih užitaka!

Pogledajte kulinarski spektakl dok Vegetarijana nastupa u BIG tržnom centru Novi Sad. Od 10 do 22 sata, uronite u proslavu veganske životnog stila. Hajde sada da istražimo odličnu ponudu koja obećava da će potpuno promeniti vaše iskustvo ukusa, odnos prema ishrani i na kraju, vaš jelovnik:

Biljni Sir od Suncokreta – Čarolija Ukusa

Zamislite trenutak kada se, sa svakim zalogajem, otvara vrata čudesnog iskustva na vašem jeziku. Biljni Sir od Suncokreta nije samo jelo; izrađen sa velikom veštinom i preciznošću, ovaj veganski specijalitet obećava eksploziju ukusa i užitak koji će vaša nepca pamtiti zauvek. To je simfonija ukusa koja će vam otkriti čaroliju veganskog kulinarskog sveta na način koji će potpuno promeniti vaš odnos prema mlečnim proizvodima i sirevima.

Biljni sir od suncokreta

U svakom grmu ovog delikatnog biljnog sira krije se paleta aroma koja se razvija poput umetničkog dela, stvarajući harmoniju sa svakim dodirnutim zrnom. Njegova kremasta dobrota, sazdana s posebnom veštinom i preciznošću, postaje pozivnica na putovanje ukusa koji oduzima dah.

Ovaj veganski užitak ne obećava samo eksploziju ukusa; on je obećanje da će vaša nepca zaigrati od radosti. U svakom zalogaju osetićete brižljiv odabir sastojaka, ljubav prema detaljima i predanost stvaranju nečeg zaista posebnog.

Biljni Sir od Suncokreta je više od obroka – to je iskustvo koje će vas povezati s biljnim bogatstvom na intimnom nivou. Dopustite da vas očara i uvuče u svoj svet, gde je svaki zalogaj poput stiha u ljubavnoj pesmi. Prepustite se ovoj čaroliji ukusa i doživite veganski raj na zemlji.

Vege Kulen – Gde se elegancija susreće sa veganstvom

Zamislite trenutak kada se susretnu elegancija i veganstvo, stvarajući harmoniju ukusa koja se prepliće poput nežnog plesa na vašem jeziku. U tom svetu izuzetnosti, Veganski Kulen Vegetarijane postaje simfonija sofisticiranog i pikantnog, pružajući kulinarsko iskustvo koje se urezuje u vaše pamćenje.

Svaki zalogaj ovog remek-dela ima svoju priču, priču koja se graniči s umetnošću stvaranja. Vegetarijana je uspela da spoji pikantnu strast s nežnom dobrotom zdravih veganskih sastojaka, stvarajući delikatnu ravnotežu između jakih ukusa tradicije i suptilne harmonije.

Ova izuzetna kreacija ne samo da zadovoljava vaša nepca, već vas poziva i na putovanje kroz nijanse ukusa koje se prepliću u jedinstveno iskustvo. Veganski Kulen je više od obroka; to je umetnost koja se dešava na tanjiru, gde svaki zalogaj otkriva dubinu ljubavi prema prirodi i strasti prema veganstvu.

Doživite eleganciju Veganskog Kulena kao da je to poziv na ples sa najfinijim notama ukusa. Uživajte u ovom kulinarskom remek-delu koje ne samo da hrani vaša čula, već i oslobađa strast prema veganstvu na način koji će vas ostaviti bez daha.

Somborska posna kobasica – Festival ukusa

Dozvolite da vaša čula proslave pravi festival ukusa uz sočnu Somborsku posnu kobasicu. Ovo nije samo obrok; ovo je putovanje duboko u srce veganskog uživanja, gde svaki zalogaj oživljava praznik za sva vaša čula.

Somborska posna kobasica
Somborska posna kobasica

U svakom zalogaju Somborske posne kobasice krije se tajna savršenstva, gde se sočnost susreće s harmonijom pažljivo odabranih veganskih sastojaka. Osetite kako se svaki mirisni trenutak pretvara u nezaboravnu gastronomsku avanturu, gde ukusi plešu u savršenom ritmu na vašem jeziku.

Ova kobasica nije samo hrana; ona je pozivnica da se prepustite umetnosti ukusa, da se uronite u bogatstvo veganskog sveta. Svaki zalogaj je prilika da osetite radost, strast i ljubav prema prirodnim, biljnim sastojcima, stvarajući neprocenjivu simfoniju ukusa koja će vas oduševiti.

Uživajte u ovom pravom festivalu okusa, gde Somborska posna kobasica postaje centralni junak vaše gastronomske priče. Osetite kako se svaki zalogaj pretvara u posebno iskustvo, proslavljajući veganski raj na tanjiru.

Veganska Slanina – ukusna, hrskava i saosećajna

Jeste li ikada poželeli da ponovo doživite onaj neodoljivi miris dima koji mami slaninu? Nema potrebe da tragate dalje – Vegetarijanina Veganska lanina je tu da ispuni vaše čežnje. Osetite prhko zadovoljstvo bez ikakvog kompromisa kada je u pitanju saosećanje.

Vege slanina - - zdrava alternativa tradicionalnoj slanini od mesa

Zamislite samo trenutak kada zagrizete u tu hrskavu savršenost, a da pritom ne morate potiskivati osećaj saosećanja prema životinjama. Naša veganska slanina pruža vam istinsko gastronomsko iskustvo, obogaćeno saosećanjem prema životinjama, jer smo svesni važnosti da uživamo u hrskavoj poslastici bez ikakvog uznemiravanja slabijih bića.

Ova slanina je više od običnog ukusa – to je doživljaj koji će vas oduševiti. Prepustite se uživanju u hrskavosti i sočnosti, bez trunke krivice, jer svaki zalogaj predstavlja mali doprinos zaštiti životinja i vašem sopstvenom zadovoljstvu.

Vege Čvarci – Veganski preokret tradicionalnog specijaliteta

Dozvolite nam da vam predstavimo magiju: Vege Čvarci, neodoljivu vegansku reinvenciju tradicionalnog specijaliteta. Vegetarijana ne samo da udahnjuje novi život već i preobražava ovaj klasični specijalitet, pružajući vam vegansku alternativu koja ne samo da zadovoljava vaše nepce, već vam donosi i svežinu inovacije. Kroz svaki zalogaj, vodi vas u sferu većeg zadovoljstva i zdravijeg iskustva.

Vege čvarci - zdrava veganska zamena za mesne čvarke

Zamislite trenutak kada prvi put osetite savršeni spoj hrskavosti i sočnosti u ovim čvarcima, shvatajući da tradicija može doživeti čaroban preobražaj bez žrtvovanja ukusa. Vege Čvarci nisu samo obična poslastica; oni su emocionalno putovanje kroz nasleđe i inovaciju, pružajući vam jedinstveno iskustvo koje će dirnuti vaše srce i čulo ukusa istovremeno. Uživajte u svakom trenutku ove veganske simfonije ukusa i tradicije, jer ova reinterpretacija je više od obroka – to je iskustvo koje će ostati urezano u vašem sećanju i zauvek promeniti vaš odnos prema kulinarskoj tradiciji i nasleđu.

Česta pitanja – Vaš vodič za ukusno iskustvo

1. Pitanje: U koje vreme će Vegetarijana biti u BIG tržnom centru Novi Sad?
Odgovor: Vegetarijana će biti prisutna od 10 do 22 časova, u subotu 16.12.2023.

2. Pitanje: Mogu li da degustiram proizvode pre kupovine?
Odgovor: Apsolutno! Vegetarijana vas podstiče da okusite njene specijalitete pre nego što se odlučite za kupovinu. Tokom cele manifestacije, Vegetarijana će nuditi degustaciju proizvoda na njenom štandu.

3. Pitanje: Mogu li unapred da naručim prikazane proizvode?
Odgovor: Svi predstavljeni proizvodi na Manifestaciji Kultura Ukusa, biće dostupni za trenutnu kupovinu. Međutim, rezervacije i naručivanje proizvoda online preko sajta Vegana.rs, su dostupne sve vreme i pre, zatim tokom trajanja ovog događaja i posle manifestacije, tako da ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete štandu Vegetarijane, slobodno posetite naš sajt Vegana.rs i pošaljite narudžbinu online.

4. Pitanje: Koja je najnovija veganska poslastica koju Vegana predstavlja na Kulturi ukusa?
Odgovor: Dragi posetioci, s ponosom vam predstavljamo našu najnoviju kreaciju – Biljni sir od Suncokreta sa bademima, lešnikom, susamom, kikirikijem, orasima i indijskim orahom! Sigurni smo da će vas osvojiti svojim izvrsnim ukusom i bez trunke životinjskih sastojaka.

5. Pitanje: Imate li neki specifičan proizvod koji je posebno popularan među posetiocima?
Odgovor: Oh, da! Naša Proteinska Veganska Kobasica od leblebije napravljena je od mešavine crvenog sočiva, pšeničnog proteina, proteina badema, paprike, luka, bibera, kima i korijandera. Nudi ukusnu i zdravu alternativu tradicionalnoj kobasici, prepunu biljnih proteina i ukusnih začina. Bez obzira da li pratite vegansku ili vegetarijansku ishranu, ova kobasica je odličan izbor.

6. Pitanje: Da li Vegana ima nešto za ljubitelje brze hrane, možda veganske alternative za burger?
Odgovor: Naravno! Naš Meksički veganski Burger je ukusna i zdrava alternativa tradicionalnim goveđim pljeskavicama. Napravljen od mešavine crnog pasulja, kinoe i raznih začina, ovi burgeri su prepuni ukusnih sastojaka za vašu zdraviju ishranu i savršen je izbor za sve koji vole brze i ukusne obroke. Posetite nas i uverite se sami!

7. Pitanje: Koje su glavne prednosti vaših veganskih proizvoda u poređenju s tradicionalnim mesnim proizvodima?
Odgovor: Naši veganski proizvodi pružaju ne samo fantastičan ukus, već i zdraviju alternativu. Bez holesterola, nizak nivo zasićenih masti i prepuni hranljivih sastojaka – idealno za sve koji vode računa o svom zdravlju!

8. Pitanje: Gde Vegana pronalazi inspiraciju za svoje inovativne veganske proizvode?
Odgovor: Naš tim stručno i redovno istražuje stara, tradicionalna jela i recepte, kao i nove trendove i prilagođava ih veganskom načinu života. Inspiraciju nalazimo u bogatstvu biljnih sastojaka i želji da pružimo vrhunski gastronomski doživljaj svima!

9. Pitanje: Da li su svi Vegana proizvodi organski i održivi?
Odgovor: Da! Posvećeni smo očuvanju prirode i zdravlja naših potrošača. Svi naši proizvodi su organski, a pakovanja su ekološki prihvatljiva. Veganski užitak uz ekološku odgovornost!

10.Pitanje: Kako se Vegana razlikuje od drugih brendova veganskih proizvoda na tržištu?
Odgovor: Vegana se ističe po visokom kvalitetu sastojaka, autentičnim recepturama i posvećenosti zadovoljstvu naših kupaca. Mi ne nudimo samo proizvode, već i iskustvo koje se pamti!

11.Pitanje: Imate li preporuke za one koji prvi put probaju veganske proizvode?
Odgovor: Apsolutno! Počnite s našim Vega sendvičem sa namazom od Suncokreta, svežim povrćem i komadićima Vege kobasice, sira. I tako započnite lagano, ali ukusno putovanje u svet biljnih delikatesa!

12.Pitanje: Kako Vegana podržava lokalne zajednice i održava veze s lokalnim proizvođačima?
Odgovor: Ponosni smo na saradnju s lokalnim farmerima i proizvođačima organskih namirnica. Održavanje veza s lokalnom zajednicom ključno je za očuvanje autentičnosti i svežine naših proizvoda.

13.Pitanje: Gde se možemo informisati o novim proizvodima i događanjima vezanim za Vegetarijanu/Veganu?
Odgovor: Pratite nas na Facebook-u i posetite naš web shop Vegana.rs za najnovije informacije o proizvodima, receptima i događanjima. Želimo da delimo ljubav prema veganskom načinu života sa svima vama!

Zaključak

Kako sat otkucava ka velikom događaju u subotu, 16. decembra 2023, pripremite se za vegansku proslavu zdravih specijaliteta kao nikada ranije. Pridružite se Vegetarijani u BIG tržnom centru Novi Sad, uronite u manifestaciju Kultura ukusa i prepustite vašim čulima da se raduju izuzetnom svetu veganskih kulinarskih užitaka.

Ostavite komentar

Scroll to Top