Vegana zdrava hrana

Prijavite se na naš newsletter i primajte besplatne recepte i savete za zdravu vegansku ishranu.
Vegana logo

ul. Rade Končara 37

25000 Sombor, Srbija

061/146-2155

24/7 Korisnička podrška

Pon - Pet: 08 - 18h

Online shop stalno otvoren

Vegana.rs – proizvodnja i prodaja: veganski proizvodi, zdrava hrana i gotova jela za poneti! Zdravo,posno i…ukusno!

Kompanija Vegana na Srpskom Vege Festivalu 2023: Očekuje vas praznik zdravih užitaka!

Srpski Vege Festival decembar 2023
Srpski Vege Festival decembar 2023

Uvod:

Dobrodošli u epicentar uživanja na biljnoj ishrani! U uzbudljivom otkriću, Kompanija Vegana najavljuje svoje učešće kao izlagač na Srpskom Vege festivalu 2. i 3. decembra 2023. Pripremite se da budete opčinjeni simfonijom ukusa i zdravih izbora dok zaronite u živahni svet kompanije Vegana.

Kompanija Vegana: Stvaramo zdravije sutra

Kompanija Vegana, proizvođač zdrave hrane, veganskih proizvoda, biljnih zamena za meso, gotovih jela biće izlagač na Srpskom Vege Festivalu 2. i 3. decembra 2023. godine.

Kao pionir u oblasti života zasnovanog na biljkama, kompanija Vegana je posvećena redefinisanju prehrambene industrije. Od hranljivih obroka do ukusnih veganskih poslastica, njihova posvećenost zdravlju i održivosti je nepokolebljiva.

Kulinarska čarolija Vas očekuje

Krenite na kulinarsko putovanje uz raznovrsnu ponudu kompanije Vegana. Od salata prepunih hranljivih materija do deserta koji se slašću, svaka kreacija je svedočanstvo njihove kulinarske stručnosti i posvećenosti zdravom životu.

Meso na biljnoj bazi Redefinisano

Istražite vrhunske inovacije zasnovane na biljci uz izvanredne zamene za meso kompanije Vegana. Uživajte u ukusu održive budućnosti bez okrutnosti dok se prepuštate njihovim alternativama na bazi biljaka.

Pogodnost i zdravlje

Kompanija Vegana razume zahteve brzog načina života. Otkrijte niz gotovih obroka koji neprimjetno spajaju praktičnost i zdravlje, osiguravajući da možete pažljivo birati čak i u vašim najprometnijim danima.

Vegetarijana/Vegana proizvodi su idealna preporuka zaposlenim zenama i muskarcima koji za deset minuta bez puno muke mogu za svoju porodicu napraviti zdrav, domaći obrok bez aditiva, bez konzervansa! Čisto biljno! Gurmanski Ukusno!

Predstavljanje novih proizvoda

Budite prvi koji će prisustvovati lansiranju najnovijih proizvoda kompanije Vegana na Srpskom Vege Festivalu. Pratite nas za uzbudljive dodatke njihovoj već impresivnoj postavi.

Vegana Vam predstavlja liniju svojih novih proizvoda: Biljni sirevi od Suncokreta sa Bademom, Susamom, Lešnikom, Kikirikijem, Orahom, Indijskim Orahom.

Kompanija Vegana/Vegetarijana na Srpskom Vege Festivalu 2023: Očekuje vas praznik zdravih užitaka!

Veganstvo zauzima centralno mesto na Srpskom Vege Festivalu

Kompanija Vegana, proizvođač zdrave hrane, veganskih proizvoda, biljnih zamena za meso, gotovih jela biće izlagač na Srpskom Vege Festivalu 2. i 3. decembra 2023. godine.

Srpski Vege festival treba da postane raj za ljubitelje biljnih proizvoda jer kompanija Vegana predstavlja svoje izuzetne proizvode. Evo uvida šta možete očekivati:

Konsultacije Veganskog kuvanja uživo

Pridružite se kompaniji Vegana na Konsultacijama Veganskog kuvanja uživo, nudeći uvid u umetnost pripreme ukusnih i hranljivih obroka na bazi biljaka. Iskoristite ekskluzivnu priliku i pitajte sve što ste uvek želeli da znate o Veganskom kuvanju, pripremi sirovih obroka na biljnoj osnovi.

Ekskluzivni festivalski popusti

Iskoristite ekskluzivne popuste i promocije na štandu kompanije Vegana. Skoknite do našeg webshopa Vegana.rs, prijavite se na Newsletter i osvojite Kupon Kod koji Vam omogućava Popust od 20% na Prvu kupovinu. Pogodnosti se tu ne završavaju:  Ukoliko stanujete u Beogradu, prošetajte se do štanda Vegane/Vegetarijane na Mercatoru i preuzmite Vaše naručene proizvode bez plaćanja poštarine, dok traje Srpski Vege festival, 02 i 03.decembra 2023 od 10 do 19h! To je savršena prilika da nabavite svoje omiljene veganske namirnice.

Upoznajte tim Vegane

Uključite se u komunikaciju sa ovim izuzetnim ljudima koji stoje iza kompanije Vegana. Saznajte više o njihovom živonom putovanju, vrednostima i inspiraciji koja pokreće njihovu posvećenost zdravijem i saosećajnijem svetu. 

Slavna Momirović, bivša službenica Somborske pošte, pre 20 godina je bila inspirisana da postane vegan čitajući knjigu Životinje se žale – Prorok optužuje.  Potresena istinom o patnji životinja u industriji mesa i mleka i na farmama , donela je odluku da će dati svoj doprinos stvaranju saosećajnijeg sveta kroz proizvodnju izuzetnih Vegana proizvoda Biljne zamene za meso, izvrsnog ukusa koji u svom sastavu nemaju ništa životinjsko niti veštačko. I tim vrednostima, toj Misiji i Viziji ona je ostala verna i do danas!

Kompanija Vegana na Srpskom Vege Festivalu 2023: Očekuje vas praznik zdravih užitaka!

Česta pitanja - Odgovori na vaša goruća pitanja

1. Da li je sve u kompaniji Vegana biljnog porekla?

Apsolutno! Kompanija Vegana je posvećena proizvodnji isključivo sirovih, veganskih proizvoda, obezbeđujući potpuno prirodan, miroljubiv i održiv pristup hrani, bez okrutnosti prema životinjama.

2. Mogu li kupiti proizvode kompanije Vegana van festivala?

Sigurno! Svi proizvodi kompanije Vegana dostupni su na našoj onlajn prodavnici, Vegana.rs, zatim preko Google Biznis Profila Vegana zdrava hrana na Google Mapi Sombora i Novog Sada i konačno preko Facebook stranice – Vegana zdrava hrana. Proverite sve ove web lokacije i profile za više detalja o tome gde možete pronaći njihove divne ponude. Zatim, preko našeg Korisničkog Servisa možete telefonom naručiti sve proizvode vegane ako pozovete broj Mob: 061/1462-155

3. Da li postoje opcije bez glutena?

Da, kompanija Vegana daje prednost potrebama svih svojih kupaca. Sve osobe koje imaju zdravstvenih tegoba i pate od celijakije, naćiće niz opcija bez glutena u njihovoj liniji sledećih proizvoda:

– Vege pljeskavice smeša,
– Namazi od suncokreta sa peršunom, mirođijom, semenkama bundeve, renom, celerom i paprikom,
– Vege kobasice od mahunarki,
– Biljne sireve od suncokreta,badema, susama, kikirikija,
– Imamo takođe i Falafel,
– Po narudžbi pravim hleb od crvenog sočiva,leblebije.

Cenovnik:
– Sir od suncokreta klasik je 1100 Din./kg
– Ostali sirevi od badema, susama, kikirikija su 1400 Din./kg
– Kobasice od mahunarki su 1100 din./kg
– Hleb od crvenog sočiva, leblebije je 800 din./kg

4. Kako kompanija Vegana doprinosi održivosti?

Kompanija Vegana je posvećena održivoj praksi, od nabavke sastojaka do ekološki prihvatljivog pakovanja. Cilj im je da minimiziraju svoj ekološki otisak.

5. Mogu li očekivati neko iznenađenje na festivalu?

Apsolutno! Kompanija Vegana će ekskluzivno na Srpskom Vege Festivalu predstaviti nove i uzbudljive proizvode. Pripremite se za prijatna iznenađenja!

6.Kako mogu da budem u toku sa budućim događajima kompanije Vegana?

Pratite zvaničnu veb stranicu kompanije Vegana i kanale društvenih medija za najnovija ažuriranja o događajima, lansiranju novih proizvoda i još mnogo toga.

Zaključak:

Kako se kompanija Vegana priprema za Srpski Vege festival, iščekivanje gozbe na biljnoj bazi dostiže nove visine. Pridružite se pokretu ka zdravijem, saosećajnom načinu života i uronite u ukuse kulinarske izvrsnosti kompanije Vegana.

Ostavite komentar

Scroll to Top