NARUDŽBINE NA TELEFON:
+387 66 159 078


Tražimo saradnike i redistributere.

Kontakt na info@vegana.rs
ili telefon +381 66 201 000


Tražimo saradnike i redistributere.

Kontakt na info@vegana.rs
ili telefon +381 66 201 000

Prijava Registracija
Korpa: 0,00 rsd
Green Star Elite Sokovnik

Cena: 78.000,00 rsd
Količina:
Dodaj u korpu:

Green Star Elite sokovnik najnovije generacije sokovnika sa dvostrukim zupčanikom, koji ima tri faze u tehnologiji ceđenja soka.

Vodeći računa o sve većem rastućem trendu posvećenom postizanju dobrog zdravlja, preduzeće "Vegana doo" Vam nudi poslednju generaciju revolucionarnog Green star Elite sokovnika za ceđenje soka, dizajniranog da poboljša performanse i raznovrsnost, pružajući više soka i veću hranljivu vrednost, od Vašeg voća i povrća.

Osobine:

Veća količina. Dizajniran tako da pruži optimalnu količinu i hranljivu vrednost Vašeg soka; usavršeni – dvostruki veliki zupčanici sa magnetskom i biokeramičkom tehnologijom, u tri faze – gnječenje, miksanje i presovanje.

Dodatna sigurnost. Green Star Elite sprečava povrede eliminišući sve mogućnosti za dodirivanje sa pokretnim delovima uključujući sigurnosni prekidač na sigurnom poklopcu, koji onemogućava rad kada je poklopac uklonjen.

Lako čišćenje. Kombinovanje delova kroz novi elegantni dizajn, ima manje delova, što znači ima manje da se čisti. Uz to, uključujući sigurnosni poklopac može biti upotrebljen kao korpa za isceđene delove nakon čišćenja pružajući Vam prostor za sušenje bez zauzimanja dodatnog prostora na stolu.

Novi mehanizam zaključavanja. Promena mehanizma zaključavanja od pokretnih dugmadi reza sistema, novi "jedan klik sistem" pruža optimalnu pogodnost i lakši načina da se sklopi i rastavi mašina.

Odvojiv električni kabl. Nema više zamršenih žica! Omogućeno Vam je da odvojite kabl od uređaja.

Novi elegantni dizajn. Novi, moderan, lagan i aerodinamičan izgled slaže se sa bilo kojim kuhinjskim elementom doprinoseći većem stilu i dizajnu Vaše kuhinje.

Nova, lakša drška. Dugme je ponovo dizajnirano da bi se lako uključilo, zahvatne ivice s takve da Vi može lako zahvatiti, okrenuti i ručno kontrolisati pritisak unutar mašine tako da možete iscediti brzo široku lepezu voća i povrća različite gustine.

Ručka za nošenje. Dizajnirana je da doprinese što lakše premeštanje Vašeg uređaja.

Povećane mogućnosti. Dodatna faza miksanja između gnječenja i presovanja: ceđenje mekog voća postaje sada mnogo lakše i produktivnije.

Povećana vrednost. Uključujući samo najpopularnije elemente u jedan prikladan paket, postoji samo jedan model Green Star Elite i samo jedan dodatak.

Karakteristike proizvoda:
Uređaj: SOKOVNIK
Model: GREEN STAR ELITE
Električni priključak: 220-240V/50Hz-60Hz
Električna snaga: 200W
Veličina: 464mm x 175mm x 318mm
Težina: 8 kg
Garancija: 5 godina od datuma kupovine

Cena: 78.000,00 dinara


 


Z-Star 710
20.400,00 rsd
Soyabella
21.000,00 rsd
Personalni Blender PB-250
13.200,00 rsd

Sva prava zadržana VEGANA.RSWeb dizajn i programiranje BIT SOFT