НАРУЏБИНЕ НА ТЕЛЕФОН:
+387 66 159 078


Тражимо сараднике и редистрибутере.

Контакт на info@vegana.rs
или телефон +381 66 201 000


Тражимо сараднике и редистрибутере.

Контакт на info@vegana.rs
или телефон +381 66 201 000

Green Star Elite Sokovnik

Цена: 78.000,00 rsd
Количина:
Додај у корпу:

Греен Стар Елите соковник најновије генерације соковника са двоструким зупчаником, који има три фазе у технологији цеђења сока.

Водећи рачуна о све већем растућем тренду посвећеном постизању доброг здравља, предузеће "Вегана доо" Вам нуди последњу генерацију револуционарног Греен стар Елите соковника за цеђење сока, дизајнираног да побољша перформансе и разноврсност, пружајући више сока и већу хранљиву вредност, од Вашег воћа и поврћа.

Oсобине:

Већа количина. Дизајниран тако да пружи оптималну количину и хранљиву вредност Вашег сока; усавршени - двоструки велики зупчаници са магнетном и биокерамичком технологијом, у три фазе - пасирање, миксање и пресовање.

Додатна сигурност. Греен Стар Елите спречава повреде елиминишући све могућности за додиривање са покретним деловима укључујући безбедносни прекидач на сигурном поклопцу, који онемогућава рад када је поклопац уклоњен.

Лако чишћење. Комбиновање делова кроз нови елегантни дизајн, има мање делова, што значи има мање да се чисти. Уз то, укључујући сигурносни поклопац може бити употребљен као корпа за исцеђене делове након чишћења пружајући Вам простор за сушење без заузимања додатног простора на столу.

Нови механизам закључавања. Промена механизма закључавања од покретних дугмади реза система, нови "један клик систем" пружа оптималну погодност и лакши начина да се склопи и растави машина.

Одвојив електрични кабл. Нема више замршених жица! Омогућено Вам је да одвојите кабл од уређаја.

Нови елегантни дизајн. Нови, модеран, лаган и аеродинамичан изглед слаже се са било којим кухињским елементом доприносећи већем стилу и дизајну Ваше кухиње.

Нова, лакша дршка. Дугме је поново дизајнирано да би се лако укључило, захватне ивице с такве да Ви може лако захватити, окренути и ручно контролисати притисак унутар машине тако да можете исцедити брзо широку лепезу воћа и поврћа различите густине.

Ручка за ношење. Дизајнирана је да допринесе што лакше премештање Вашег уређаја.

Повећане могућности. Додатна фаза миксања између гњечења и пресовања: цеђење меког воћа постаје сада много лакше и продуктивније.

Повећана вредност. Укључујући само најпопуларније елементе у 01:00 прикладан пакет, постоји само један модел Греен Стар Елите и само један додатак.

Карактеристике производа:
Уређај: СОКОВНИК
Модел: ГРЕЕН СТАР ЕЛИТЕ
Електрични прикључак: 220-240В/50Хз-60Хз
Електрична снага: 200W
Величина: 464мм X 175mm X 318mm
Тежина: 8 кг
Гаранција: 5 година од датума куповине

Цена: 74.750,00 динара


Барел - додатна посуда за Freshlife, аутоматску клијалицу
3.000,00 rsd
Седона Дехидратор хране
51.600,00 rsd
Персонални блендер PB-150
9.600,00 rsd

Сва права задржана VEGANA.RSВеб дизајн и програмирање BIT SOFT