НАРУЏБИНЕ НА ТЕЛЕФОН:
+387 66 159 078


Тражимо сараднике и редистрибутере.

Контакт на info@vegana.rs
или телефон +381 66 201 000


Тражимо сараднике и редистрибутере.

Контакт на info@vegana.rs
или телефон +381 66 201 000

Куповина

- Све производе можете прегледати и додавати у корпу без регистрације и пријаве, али без пријаве (пријаве) не можете завршити вашу куповину

- Под претпоставком да сте извршили регистрацију, потребно је и пријавити се. У горњем десном углу кликом на дугме Login појављује се прозор где је потребно унети своје приступне податке које сте уписали приликом регистрације. Уколико сте их заборавили имате опцију Заборавили сте лозинку? за њено поновно слање.

- Након пријаве, у годњи десном углу ће се уместо опцје Логин појавити ваше корисничко име. То је знак да сте успешно пријављени и да можете да одрадите своју онлине куповину.

 

Додавање артикала у корпу

- Артикли су груписани по одређеним категоријама и можете им приступити помоћу главног менија у врху странице, помоћног менија са леве стране или уносом кључне речи у пољу за претрагу које се налази у заглављу странице.

- Када смо пронашли артикал који желимо да купимо, потребно је да кликнете на њега иу новом прозору појавиће се детаљни приказ одабраног артикла (назив, цена, опис, велика слика, мале слике уколико их има ..)
Уколико желите да овај артикал додамо у корпу потребно је унети жељену количину (подразумевана количина је 1, али је ви можете променити) а затим кликнути на иконицу са корпом поред које пише Додај у корпу.

- Одмах након тога Ваша корпа ће се ажурирати и производ ће бити додат у њу.

- Корпу можете прегледати у сваком моменту у ступцу са леве стране.

Кликом на сличицу x можете једноставно избрисати неки производ из корпе, а уколико желите да мењате количину или да пошаљете поруџбину кликните на опцију изврши наручивање.
Након тога ћете добити следећи приказ:

Уколико желите да мењате садржај корпе потребно је да у поље за количину упишете нове бројеве и кликнете на дугме Сачувај промене. И овде можете брисати артикал из корпе кликом на x .

Уколико желите завршити куповину и послати поруџбину, проверите ваше податке (ово су подаци које сте унели приликом регистрације), изаберите начин плаћања и начин испоруке, обележите кућицу испред текста Прочитао сам и прихватам услове коришћења и кликните на дугме Наручи.

Уколико још нисте завршили куповину, можете кликнути на дугме Настави куповину и вратити се на страницу са артиклима како бисте могли даље да прегледате артикле и додајете их у вашу корпу.


Сва права задржана VEGANA.RSВеб дизајн и програмирање BIT SOFT